Läser du Körjournalen?

Kyrkokörjournalen är en tidning för alla medlemmar i Kyrkosångsförbundet. Trevliga artiklar om sång och musik från hela landet. Information om körhelger och kurser  man kan gå och mycket mer.

Kyrkokörjournalen nr 5 2021 kommer ges ut 19 oktober och skickas  till prenumeranterna. Det går också att köpa lösnummer av tidningen genom att mejla till bestallning@sjungikyrkan.nu. En tidning kostar 30 kronor.

En årsprenumeration av Kyrkokörjournalen (6 nr) kostar 190 kronor och beställs genom ett mejl till bestallning@sjungikyrkan.nu. Mängdrabatt ges för minst 6 prenumerationer.

Kyrkokörjournalen startade 1990 och är Sveriges Kyrkosångsförbunds egen tidning. Den utkommer med sex nummer om året och har körsång i Svenska kyrkan som huvudfokus.

Om du vill ge bort en prenumeration på Kyrkokörjournalen kan du ladda ner ett gåvobevis här.

Prenumeration julgåva
Prenumeration gåva

Vill du läsa tidigare nummer av Kyrkokörjournalen så finns de som pdf-er i arkiv på  Arkivet Sjung i kyrkan

Källa Sveriges Kyrkosångsförbund, Sjungikyrkan.nu